Filmpjes
De financiële crisis

De financiële crisis

Hier volgt in twee delen een heldere visualisatie van het ontstaan van de huidige krediet crisis, gemaakt door Jonathan Jarvis.

Lees verder
 
The Trap Introduction

The Trap - How we lost our Freedom ‘The Trap’ is een documentaire reeks in drie delen van Adam Curtis, die in het voorjaar 2007 door de BBC is uitgezonden. The Trap gaat in op ons begrip van vrijheid en individuele keuze en hoe deze vrijheid in de afgelopen decennia steeds verder is ingeperkt. Niet alleen op maatschappelijk niveau maar ook in organisaties. Alhoewel ‘The Trap’ deze ontwikkelingen bekijkt vanuit een Brits perspectief, zijn veel onderwerpen een op een te vertalen naar de Nederlandse situatie. Het geheel geeft een beklemmend en soms angstaanjagend beeld hoe allerlei ontwikkelingen waar wij geen zicht op hebben, indirect de keuze hebben bepaald voor de wijze waarop wij onze maatschappij en organisaties inrichten. Klik op 'lees verder' voor de algemene introductie van Adam Curtis van ‘The Trap’.

Lees verder
 
The Trap part I

Hier kunt u het eerste deel bekijken van de documentaire van Adam Curtis, genaamd "The Trap - How we lost our freedom".

Lees verder
 
The Trap part II

Hier kunt u het tweede deel bekijken van de documentaire van Adam Curtis, genaamd "The Trap - The lonely robot".

Lees verder
 
The Trap part III

Hier kunt u het derde deel bekijken van de documentaire van Adam Curtis, genaamd "The Trap - We will force you to be free".

Lees verder
 


RocketTheme Joomla Templates